Café De Ooievaar


Het veilige nest te midden van alle herrie

Cafe de Ooievaar, gevestigd in Historisch Delfshaven. Een van de oudste, gezelligste en mooiste cafe’s van Rotterdam. Geniet van onvervalste Rotterdamse gastvrijheid.

Pinnen? Ja graag! Behalve bij de openingsact in Café De Ooievaar: Johnny Cash Converters. Deze boys willen cash, zo zwart mogelijk. Met een knipoog naar Johnny Cash zet dit akoestisch duo in op een melancholische muziekbeleving. Eigen teksten, op de muziek van Cash. Meer woorden gaan we er niet aan vuil maken - dit wil je gewoon horen!

Afgelopen zaterdag was Baroeg Open Air. Wij hebben er nog spierpijn van.

Op dit keiharde feest in Zuiderpark draaide Alina Valentina een DJ-set. Heb je haar gemist en baal je daar van? Of heb je haar juist wel gezien en smaakt het naar meer? Dan hebben wij goed nieuws: op 11 november zal ze bij ons een liveset spelen.

Hoewel geboren op Valentijnsdag, bekijkt Alina Valentina haar leven op aarde niet door een roze bril. Ze draagt haar cynische poëzie afstandelijk voor en zorgt met analoge synthesizers voor een meeslepende muzikale omlijsting. Op een vervremende manier neemt ze je mee naar een alternatief, en vooral erg duister, sprookjesuniversum, vertaalt in misantropische synthwave-muziek.

Wat ons betreft een zeer veelzijdige, elektronische popact. Strijk neer in Café De Ooievaar en maak het mee.

More to come

Volg Historische Herrie