Poolcafé Delfshaven


 Niet dansen op de kwetsbare tafels. Misschien wel op de bar. 

Uitgaan, stappen, lekker eten, drinken, (bedrijfs)-uitjes, poolen, darten en rondleidingen door Historisch Delfshaven

Novits

Met Novits vertelt Fleur Bonnewits een persoonlijk verhaal over groei, waarbij ze zichzelf uitdaagt om eerlijk en kwetsbaar te zijn in het werk dat ze maakt. Ze nodigt je uit om deel te nemen aan haar reis en om getuige te zijn van de rust en de chaos die ze vertaalt in folkrockarrangementen. Aan de ene kant groter dan het leven en aan de andere kant kwetsbaar.

Historische Herrie is een veelzijdig festival en wij wensten tussen alle herrie door ook een krachtige zangeres neer te zetten. Met Novits als toevoeging aan onze line-up denken wij dat we die wens zeker ‘in the pocket’ hebben.

Chypko Flowers

Flor, geboren in de Andes, begon met het componeren van liedjes toen ze op jonge leeftijd een gitaar in handen kreeg. Aan de andere kant van de wereld ontwikkelde ze haar muziek vervolgens verder, en wel in Rotterdam.

In 2018 sloot ze zich aan bij de Rotterdamse dreamgaze band Bed als leadzangeres, gitarist en co-schrijver. In hetzelfde jaar bracht ze een album uit met de band Whooom. Inmiddels kun je haar vooral beleven als Chypko Flowers. Singer-songwriter in hart en nieren, breekt ze soms uit naar een full-band psychedelische dreampopsound. Ze omhelst je met haar zoete, maar toch donkere en etherische sound.

More to come

Volg Historische Herrie