Café De Ooievaar


Het veilige nest te midden van alle herrie

Pinnen? Ja graag! Behalve bij de openingsact in Café De Ooievaar: Johnny Cash Converters. Deze boys willen cash, zo zwart mogelijk. Met een knipoog naar Johnny Cash zet dit akoestisch duo in op een melancholische muziekbeleving. Eigen teksten, op de muziek van Cash. Meer woorden gaan we er niet aan vuil maken - dit wil je gewoon horen!

Hoewel geboren op Valentijnsdag, bekijkt Alina Valentina haar leven op aarde niet door een roze bril. Ze draagt haar cynische poëzie afstandelijk voor en zorgt met analoge synthesizers voor een meeslepende muzikale omlijsting. Op een vervremende manier neemt ze je mee naar een alternatief, en vooral erg duister, sprookjesuniversum, vertaalt in misantropische synthwave-muziek. 

Eno Aronds

Wie had gedacht dat de nieuwste country-sensatie niet uit het diepe zuiden van de Verenigde Staten zou komen maar uit een grauwe buitenwijk van de havenstad Rotterdam? Zanger en bandleider Aronds in ieder geval niet. Gelukkig werd zijn rauwe talent ontdekt door Little Water Records platenbaas Steffan Hofland. Aronds werd ter plekke getekend op het label en een band met de beste Rotterdamse countrymuzikanten werd om hem heen verzameld

Volg Historische Herrie