Café De Oude Sluis


Een van de oudste (1912) bruine kroegen van Rotterdam in historisch Delfshaven

Ga mee op een sonische tijdreis die tussenstops maakt bij ‘90s alternative rock, ‘70s punk en '60s mod culture. Samen vormen deze invloeden een nieuw elixer van dansbaar geweld met een duidelijke kern van no-nonsense rock’n’roll…

Klinkt goed? Jazeker, we zijn dan ook erg blij om The Hearing Dogs toe te voegen aan onze line-up. The Hearing Dogs is een Rotterdamse garage/punk band,die we al kennen uit ons historische Spot the Looney-tijdperk. Een graaggeziene band in onze stad, ide het met name goed gaat doen op het podium in Café Oude Sluis!

Docile Bodies

Deze Tilburgse formatie speelt zwaarmoedige, Scandinavisch-klinkende post punk. De band brengt een geluid dat even aanvallend als terughoudend aanvoelt, met teksten die eentonigheid en de waarde van hoop verkennen. Op het podium staat Docile Bodies garant voor een meeslepende live-ervaring vol energie en een randje melancholie.

Raderkraft

Ergens tussen (neder)wave, minimal synth en EBM bevindt zich het eigenzinnige geluid van Raderkraft, het alias van Willem Stinissen. Zijn liefde voor vintage synthesizers en drumcomputers, gecombineerd met de juiste dosis punk en DIY-attitude, maakt een rauwe, harde en vooral erg dansbare live-act. Verwacht electro-invloeden, catchy hooks en up-tempo 80s-punk ritmes. Pulsende drumbeats, stuwende baslijnen en vocalen in het Nederlands en Duits nemen je mee van de Autobahn tot diep in de Melkweg.

Volg Historische Herrie